سرخط خبرها

روش نگه داري قارچ بعد از چيدن

نكات و راه هاي نگه داري قارچ دكمه اي در بازار و بين توليد ككندگان رواج دارد.

[vip_data]

مثلا برخي توليد كنندگان بعد از چيدن بدون وقفه آن را عرضه ميكنند.البته اين روش مخصوص سالن هاي كوچكي است كه بازار خود را به دست آورده اند و در فروش بي وقفه مشكلي ندارند.

برخي ديگر از توليد كنندگان قارچ چيده شده را براي مدت كوتاهي در هواي آزاد قرار ميدهند كه مزايا و معايبي دارد كه اگر نكات آن رعايت نشود معايبش بيشتر از مزايا خواهد بود

و روشي كه اكثر توليد كنندگان صنعتي از آن استفاده ميكنند كه داراي مزاياي بسياري براي توليد كنندگان نيز هست كه پيشنهاد ما هم بر اين روش هست به اين طريق ميباشد كه پس از چيدن قارچ به روش اصولي (كه حداقل شش ساعت قبل از آن ابياري نشده باشد)قارچ چيده شده را به مدت بين نيم ساعت تا سه ساعت در دماي 2تا4 درجه درون سردخانه نگه ميدارند اين كار باعث توقف رشد سريع قارچ شده و از پشت باز شدن و قهوه اي شدن قارچ جلوگيري ميكند .و به بهترين شكل تا هفت روز در همين دما قابل نگه داري و عرضه به بازار هدف ميباشد .

البته برخي توليد كنندگان براي ماندگاري بيشتر، قارچ خود را بسته بندي ميكنند .اما اينكه چطور يك بسته بندي باعث افزايش ماندگاري ميشود در اين جا است كه بسته بندي، قارچ را از هواي محيط جدا كرده كه باعث عدم تنفس قارچ و تيره شدن آن ميشود .همچنين برخي از توليد كنندگان در بسته بندي خود از گاز ازون استفاده ميكنند كه با داشتن مضرات و معايب ،باعث افزايش مدت نگه داري حتي تا بيش از 2 هفته نيز ميشوند.

چند نكته پاياني :

– سعي كنيد از وسايل تميز و ضدعفوني شده براي چيدن قارچ از بستر استفاده كنيد

-حداقل شش ساعت قبل از برداشت آبياري را انجام ندهيد

– از دستكش هاي پلاستيكي براي چيدن قارچ استفاده كنيد.

– سعي كنيد كمترين فشار به قارچ ها در حين چيدن و بسته بندي وارد شود

-قارچ هايي كه به صورت خوشه اي رشد كرده اند را سعي كنيد مانند پازل از يك قسمت شروع به چيدن كنيد وهمه را با هم جدا نكنيد زيرا باعث كثيف شدن وپايين آمدن كيفيت قارچ ميشود

-اندازه استاندارد براي چيدن قارچ ،قطر كلاهك بين چهار تا ژنج سانتي متر است از بزرگتر چيدن قارچ بپرهيزيد كه دليل آن را در مطالب بعدي بيان خواهم كرد.

-حتما از ماسك در زمان چيدن قارچ استفاده كنيد زيرا تنفس هم كيفيت قارچ را پايين مي آورد همميتواند باعث بيماري براي قارچ شود.

– از دست به دست كردن يا به اصطلاح چند دستي كردن قارچ بپرهيزيد .دليل آن هم پايين آمدن كيفيت قارچ چيده شده است مانند تصوير زير

clip_image001

-سعي كنيد چند ساعت قبل از چيدن رطوبت را كمي پايين تر از حالت معمول خود بياوريد.

-تمامي دستگاه ها را در زمان برداشت خاموش كنيد .به جز هوا كش ها ورودي و خروجي

-پس از برداشت كف سالن را كاملا تميز بشوييد و براي ضد عفوني كف سالن مقداري محلول كلر كه با آب مخلوط كرده ايد استفاده كنيد.

[/vip_data]

 

نكات و راه هاي نگه داري قارچ دكمه اي در بازار و بين توليد ككندگان رواج دارد. [vip_data] مثلا برخي توليد كنندگان بعد از چيدن بدون وقفه آن را عرضه ميكنند.البته اين روش مخصوص سالن هاي كوچكي است كه بازار خود را به دست آورده اند و در فروش بي وقفه مشكلي ندارند. برخي ديگر از توليد كنندگان قارچ چيده شده را براي مدت كوتاهي در هواي آزاد قرار ميدهند كه مزايا و معايبي دارد كه اگر نكات آن رعايت نشود معايبش بيشتر از مزايا خواهد بود و روشي كه اكثر توليد كنندگان صنعتي از آن استفاده ميكنند كه داراي…

نقد و بررسی

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
Share

درباره ی گروه کار افرینی گلد سون

گروه کار افرینی گلد سون تنها دارنده نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت ،معدن و تجارت و تحت نظارت مهندسین عرصه تولید پرورش قارچ دکمه ای از سال 1392 کار خود را در جهت ایجاد اشتغال و کار افرینی شروع کرده است امید ان است با مطالعه دقیق مقالات و پکیج های اموزشی و به کار گیری آنها شما نیز در جمع تولید کنندگان و کار افرینان این عرصه قرار گیرید .

همچنین ببینید

تکنولوژي کاهش ضايعات و افزايش ماندگاري قارچ‌ دکمه ای

تکنولوژي کاهش ضايعات و افزايش ماندگاري قارچ‌ دکمه ای افزايش توليد غذا با توجه به …

یک دیدگاه