مراحل پرورش قارچ جلسه اول(ورود كمپوست) - آموزش پرورش قارچ خوراكي دكمه اي
سرخط خبرها

مراحل پرورش قارچ جلسه اول(ورود كمپوست)

اولين مرحله در پرورش قارچ خوراكي تهيه كمپوست،حمل تا سالن و چيدن كمپوست ها داخل سالن و همچنين تنظيم شرايط سالني براي شروع مراحل اصلي رشد  ميباشد .سعي كنيد كمپوست را از شركت هاي معتبر كه ليست اين شركت ها در فهرست اصلي سايت قرار دارد تهيه كنيد .تهيه كمپوست استاندارد قطعا در افزايش توليد و كيفيت محصول تاثير بسزايي دارد .يكي از مهمترين مراحل توليد كمپوست آمونياك زدايي و شيرين كردن كمپوست است كه شركت هاي معتبر از اين نظر مطمئن هستند.

کمپوست بلوکی

خب بعد از سفارش و حمل كمپوست تا سالن نوبت به حمل از كاميون يا هر وسيله اي كه كمپوست را اورده به داخل سالن ميشود.اين مرحله هم شرايط و حساسيت هاي به خود را دارد. بهتر است اين كار در زمان قبل يا بعد از ظهر انجام شود كه دما كمپوست ها زياد بالا نرود.دماي مناسب كمپوست براي حمل 25 درجه ميباشد .دماي بالا باعث ضعيف شدن و كم شدن رشد كپك يا اسپان بر سطح كمپوست ميشود.

بايد توجه كرد كه كمپوست ها پارگي نداشته باشند و باعث پارگي هم نشويد .محل هاي پاره شده را قبل از قرار دادن كمپوست داخل قفسه ها با چسب پهن بچسبانيد .از فشرده چيدن بيش از حد كمپوست ها در طبقات جلوگيري كنيد .فشرده چيدن كمپوست باعث بالا رفتن دماي مغز كمپوست ميشود. اگر دماي مغز كمپوست بالاتر از 29 يا 30 درجه برود بايد روي كمپوست ها را بازكرد تا به مدت كوتا تهيويه دمايي انجام شود تا دما پايين بيايد .يا از كولر استفاده كرد كه پيشنهاد ما هم استفاده از وسايل سرمايشي مناسب سالن است.

نكته :سعي كنيد تمامي كمپوست ها را منظم در رديف هاي مشخص بچينيد كه بعدا براي خاكدهي يا رفت آمد مشكلي پيش نيايد .كلا تميز و منظم قرار دادن در بسياري از مراحل خيلي مفيد است وكلا انسان از نظم و تميزي بيشتر احساس ارامش دارد كه قطعا اين حس مثبت بر كار شما تاثير خوبي دارد .

توجه كنيد كه كمپوست ها از هر طرف حدود پنج سانتي متر فاصله داشته ياشند .در مراحل بعد نكته آن را خواهم گفت.

تصوير زير چيدمان غلط كمپوست را نشان ميدهد.

124G

بعد از چيدن كمپوست ها بايد دماي مغز كمپوست به صورت هر دو سه ساعت يكبار مانيتورينگ (بررسي) شود.

دما در دوازده روز اول (گاهي تا پانزده روز هم ميرسد)بايد در بهترين شرايط خود بر روي 26 تا 27 درجه تنظيم شود .در اين مرحله نيازي به رطوبت دهي نيست مگر خشكي در كمپوست مشاهده شود .

دماي پايين تر فقط باعث تاخير در توليد و گاهي كم شدن محصول ميشود ولي بالارفتن بيش از حد دما ميتواند به كل محصول را از بين ببرد.

 

 

اولين مرحله در پرورش قارچ خوراكي تهيه كمپوست،حمل تا سالن و چيدن كمپوست ها داخل سالن و همچنين تنظيم شرايط سالني براي شروع مراحل اصلي رشد  ميباشد .سعي كنيد كمپوست را از شركت هاي معتبر كه ليست اين شركت ها در فهرست اصلي سايت قرار دارد تهيه كنيد .تهيه كمپوست استاندارد قطعا در افزايش توليد و كيفيت محصول تاثير بسزايي دارد .يكي از مهمترين مراحل توليد كمپوست آمونياك زدايي و شيرين كردن كمپوست است كه شركت هاي معتبر از اين نظر مطمئن هستند. خب بعد از سفارش و حمل كمپوست تا سالن نوبت به حمل از كاميون يا هر وسيله…

نقد و بررسی

User Rating: Be the first one !
Share

درباره ی گروه کار افرینی گلد سون

گروه کار افرینی گلد سون تنها دارنده نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت ،معدن و تجارت و تحت نظارت مهندسین عرصه تولید پرورش قارچ دکمه ای از سال 1392 کار خود را در جهت ایجاد اشتغال و کار افرینی شروع کرده است امید ان است با مطالعه دقیق مقالات و پکیج های اموزشی و به کار گیری آنها شما نیز در جمع تولید کنندگان و کار افرینان این عرصه قرار گیرید .

همچنین ببینید

دیر هوادهی کردن

دیر هوادهی کردن مشکلات دیر هوادهی کردن .رطوبت پایین بستر هنگام هوادهی بالا بودن سطح …